FAQ & Regels – Button Bash

Button Bash Avatar

Gezellig met zijn alle heel de dag te gamen! Waar je op wilt gamen maakt niet uit. PC, Playstation , Xbox en Wii U, alles is bij ons welkom. Wij als organisatie regelen de faciliteiten zoals de locatie, netwerk, seats, muziek, etc. Jij als deelnemer neemt je eigen spullen om te kunnen gamen.

Wat neem je mee?

Iedereen neemt zijn eigen PC en/of console inclusief bijbehorende apparaten mee. Denk hierbij aan een scherm, controllers, koptelefoon, etc. Wij hebben geen schermen of computers/consoles te leen! Dus, wat heb je nodig: console/pc, scherm, stekkerblok met genoeg aansluitingen voor al je apparaten (minimaal 3 meter) en geld om eten te kunnen kopen uiteraard. Wij zorgen ervoor dat jouw seat (tafel + stoel) één stroom en één netwerkaansluiting heeft, daarnaast hebben we ook nog een Wi-Fi netwerk.

e-Sports?!

Tijdens Button Bash gaan we een aantal toernooitjes organiseren waarbij prijzen zijn te winnen. De toernooitjes zullen niet alleen op de PC gehouden worden maar ook op de consoles. De games waar we een toernooi mee gaan houden staan vermeld op deze website onder het kopje e-Sports. Je bent niet verplicht om mee te doen met de toernooitjes.

Wanneer?

Button Bash editie Zeist 2018 vindt plaats op zaterdag 20 januari 2018 van 10:00 – 00:00.

Waar?

Grote sporthal De Breul. We bouwen de sporthal om tot een epische locatie om te gamen! We hebben plek voor maximaal 250 gamers, er is een podium waar we de toernooien op plaatsvinden, uiteraard met een beamer waar we e-Sports op streamen, een chill ruimte en nog veel meer!

Voor wie en wat kost het?

Button Bash is voor gamers! Door onze samenwerking met scholen in de omgeving van Zeist richten wij ons voornamelijk op jongeren tussen de 12 t/m 20 jaar. Een ticket voor ons evenement kost 10 euro. Minimale leeftijd is 12 jaar en ouder. Deelnemers jonger dan 16 jaar moeten een brief laten ondertekenen door de ouder(s). Verkoop start 9 januari en eindigt 9 februari 2017. Let wel op, we hebben maximaal 250 kaartjes te verkopen.

Leerlingen van De Breul: jullie hebben ook dit jaar weer gratis toegang tot het evenement. Leerlingen van De Breul kunnen zich inschrijven vanaf 1 januari t/m 9 februari 2017. Meer informatie volgt via Magister

Eten en drinken?

Tijdens het evenement kan je bij onze verkoopbalie drinken en snacks kopen. Je bent ook vrij om bijvoorbeeld naar kerckebosch te gaan om daar bijvoorbeeld lunch te kopen. In de avond hebben wij een snackbar op locatie geregeld, neem dus contant geld mee.

Regels!

Om de LAN-party goed te laten verlopen hebben we natuurlijk wel een aantal regels:

  • Ongeaccepteerd/ongepast gedrag wordt niet getolereerd. Wij hebben het recht om je te verwijderen van ons evenement.
  • Bij diefstal wordt er altijd aangifte gedaan bij de politie. Er zijn bewakingscamera’s op het terrein en in de zaal aanwezig.
  • Alcohol & (soft)drugs. Tijdens Button Bash wordt er geen alcohol geschonken. Deelnemers die toch gebruik maken van alcohol en/of (soft)drugs verwijderen we uit de LAN-party.

Leerling van De Breul? Neem je schoolpas mee!
Ouders: Alle ouders die vragen hebben omtrent Button Bash kunnen uiteraard contact met ons opnemen via de het e-mailadres info@button-bash.nl.

Tagged in :

Button Bash Avatar

More Articles & Posts