Tickets Button Bash 2019

Ticketverkoop

Tickets kunnen voor 10 euro gekocht worden via de onderstaande link.  Belangrijk: als je een ticket hebt gekocht krijg je na bestelling een email met een link naar het inschrijfformulier waarmee je jezelf kan inschrijven voor de verschillende eSports competities. Let op: minimale leeftijd voor dit event is 12 jaar.

Leerlingen De Breul

Omdat wij voor dit event samenwerken met KSG De Breul kunnen leerlingen van deze school zich gratis inschrijven voor het evenement. Jullie kunnen dat via het onderstaande inschrijvingsformulier op jullie Office 365 omgeving (inloggen met leerlingnummer@studenten.de-breul.nl). Alleen leerlingen van De Breul kunnen en mogen dit formulier invullen. Op de dag van het evenement moet je je schoolpas meenemen ter identificatie.

Onder de 16?

Heb jij je ingeschreven en ben je onder de 16? Dan moet je een toestemmingsformulier laten ondertekenen door je ouders. Het toestemmingsformulier kan je via de onderstaande link. Print het formulier uit en neem het op de dag van het evenement mee, je toestemmingsformulier wordt bij entree gecontroleerd.