FAQ & Regels

Wat is een LAN-party?

Gezellig met zijn alle heel de dag te gamen! Waar je op wilt gamen maakt niet uit. PC, Playstation , Xbox en Wii U, alles is bij ons welkom. Wij als organisatie regelen de faciliteiten zoals de locatie, netwerk, seats, muziek, etc. Jij als deelnemer neemt je eigen spullen om te kunnen gamen.

Wat neem je mee?

Iedereen neemt zijn eigen PC en/of console inclusief bijbehorende apparaten mee. Denk hierbij aan een scherm, controllers, koptelefoon, etc. Wij hebben geen schermen of computers/consoles te leen! Dus, wat heb je nodig: console/pc, scherm, stekkerblok met genoeg aansluitingen voor al je apparaten (minimaal 3 meter) en geld om eten te kunnen kopen uiteraard. Wij zorgen ervoor dat jouw seat (tafel + stoel) één stroom en één netwerkaansluiting heeft, daarnaast hebben we ook nog een Wi-Fi netwerk.

e-Sports?!

Tijdens Button Bash gaan we een aantal toernooitjes organiseren waarbij prijzen zijn te winnen. De toernooitjes zullen niet alleen op de PC gehouden worden maar ook op de consoles. De games waar we een toernooi mee gaan houden staan vermeld op deze website onder het kopje e-Sports. Je bent niet verplicht om mee te doen met de toernooitjes.

Wanneer?

Button Bash Zeist 2019 vindt plaats op zaterdag 16 februari 2019 van 10:00 – 00:00.

Waar?

Sporthallen van KSG De Breul in Zeist. We bouwen de sporthallen om tot een epische locatie om te gamen! Er is een podium waar we de toernooien op plaatsvinden, uiteraard met een beamer waar we e-Sports op streamen, een experience zone en nog veel meer!

Voor wie en wat kost het?

Het evenement is toegankelijk voor iedereen. Tickets kosten 10 euro en zijn te koop vanaf 7 januari via onze website. Scholieren van De Breul hebben gratis toegang tot het evenement en kunnen zich vanaf 7 januari hiervoor inschrijven.

Hoe oud moet je zijn?

Je moet minimaal 12 jaar of ouder zijn om naar Button Bash te komen. Deelnemers jonger dan 16 jaar moeten een toestemmingsformulier door hun ouders laten ondertekenen en overhandigen bij de ingang. Zonder dit formulier kom je niet naar binnen. Meer info hierover krijg je bij je aanmelding.

Regels!

Om de LAN-party goed te laten verlopen hebben we natuurlijk wel een aantal regels:

  • Ongeaccepteerd/ongepast gedrag wordt niet getolereerd. Wij hebben het recht om je te verwijderen van ons evenement.
  • Bij diefstal wordt er altijd aangifte gedaan bij de politie.
  • Alcohol & (soft)drugs. Tijdens Button Bash wordt er geen alcohol geschonken. Deelnemers die toch gebruik maken van alcohol en/of (soft)drugs verwijderen we uit de LAN-party.